Judo Koksijde

Zweden Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Jelle   
maandag 18 april 2011 11:20

Alle Fotos: klik hier

 

Dag 1:

 

We zijn goed aangekomen in Gotenborg, het is hier warm zonnig weer.

Van de luchthaven met de bus naar het stadscentrum, waar de plaatselijke trainer ons stond op te wachten, samen zijn we dan met de tram naar ons verblijf gegaan.

Om 18u30 hadden we al onze eerste training met de Zweden. De eerste training was iets rustiger, om te bekomen van onze heenreis.

Na de training is de ploeg van Lieselot(Lieselot, Kenny, Ellen, Andreas en Hielko) begonnen aan het avondmaal. Lekkere spaghetti...

Om 23u gingen de lichten uit...

De grote kindjes waren beetje aan het spelen...

Dag 2:

 

Om 8u45 werd iedereen aan de ontbijttafel verwacht, de groep van Roeland(Roeland, Jens, Vincent en Robin) had een uitgebreid ontbijt voorzien. Om 10u was het dan al tijd voor de tweede training van de week. Na de tweede training zorgden Gregory, Christophe, Jorne, Bert, Thomas en Äaron voor een stevige maaltijd, kip met rijst en curry en ananas.

'S middags hebben we de stad gaan verkennen en om 7u was de volgende training. Na de training zorgden Jelle, Lientje, Kenzo en Ollivier voor een gezond pastaslaatje.

Dag 3:

 

Om 8u45 stond het team van Lieselot klaar met het ontbijt. Om 10u was de volgende training samen met de Zweden onder leiding van Roeland. Smiddags hebben Roeland en co gezorgd voor lasagne. In de namiddag zijn we met zen allen gaan zwemmen in het zwembad. Daarna waren we nog 2 uurtjes vrij om rond te lopen of te slapen of te voetballen.

'S avonds was de regionale training, er was nog meer volk aanwezig om mee te trainen. Na deze zware training hebben Gregory en co gezorgd voor pizza's.

 

Dag 4:


Vandaag mochten we allen wat langer slapen. We werden om 9u30 aan het ontbijt verwacht. Er is vandaag enkel een avondtraining. De rest van de voormiddag hebben we sportief doorgebracht in de judozaal.

Smiddags hebben we patatjes met appelmoes en hamburgers gegeten. Omdat de zon plots verdwenen was, hebben we besloten om niet naar het meer en bos te gaan, maar om nog eens de stad te gaan bezoeken.

's Avonds om 7u was de training. Het was een technische training. Na de training hebben Roeland en co gezorgd voor pita's en magnums als dessert.Dag 5:


Vandaag opnieuw ontbijt om 9u30. We hebben opnieuw in de judozaal wat gevoetbald en gepowerd. Na opnieuw goed gezweet te hebben, hebben Lientje en Jelle gezorgd voor gyros met rijst. 's Middags zijn we met de bus naar een zwembad gegaan, deze keer een ander zwembad dan het vorige. Om 6u30 was er dan opnieuw een lastige training. Na de training hebben ze dan gezorgd voor croque monsieurs.


Dag 6:


Opnieuw ontbijt om 9u30. Vandaag waren we heel de dag vrij. Enkel 's middags werden we verwacht aan de tafel. De kamer van Gregory zorgde voor puree met fish-sticks. 's Middags gingen enkelen naar een meer wat relaxen in de zon, terwijl anderen nog eens de stad bezochten. s' Avonds was de laatste training voor deze week. Er was weinig Zweeds volk aanwezig omdat het vandaag een feestdag was voor hen.


Dag 7:

Vandaag mochten we nog langer uitslapen. Pas om 10u45 ontbijt, we zouden 's middags naar een pretpark gaan en dus ontbijt en middagmaal samen doen. Het was die dag supermooi en warm weer, het was ook de eerste dag dat het pretpark open ging. We verwachtten dus veel volk, maar er was nog veel meer volk dan verwacht en niemand zag het nog zitten om aan te schuiven, dus werd besloten dat we voor de rest van de dag vrij waren.


Dag 8:


Vandaag vertrokken we naar huis. We moesten om 9u opstaan om onze valiezen te maken en te ontbijten. Om 10u30 moesten we al het hotel verlaten. We hebben nog wat in de zon gezeten terwijl we wachtten op de bus naar de luchthaven. Om 14u40 stegen we uiteindelijk op en verlieten we het mooie Göthenborg achter ons...

 

NEXT TRAINING CAMP


International Training Camp
Internationale stage
Stage international


 


 

JANUARY 2019, 4-5-6

Sponsors

 

Counter.gd

Copyright© Judo Koksijde 2010

Designed by: