Judo Koksijde

Koksijde eerste in de tweede afdeling van de Callant Cup! Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Roeland   
zaterdag 19 november 2016 21:51

Koksijde gaf de koppositie niet meer weg tijdens de tweede dag van de interclubcompetitie.

Op de tweede dag sloeg Koksijde keihard toe. Op 24 kampen werd er slechts eentje verloren!!

 

Eerst werd Tielt met 6-0 geklopt en  vervolgens werd Gent met 5-1 overwonnen.

Oostende kondigde zich als een wat sterkere tegenstander aan, maar ook onze buren werden met 6-0 overwonnen.

Geraardsbergen stond na dag 1 nog op de tweede plaats, een moeilijke match zou je denken, maar weer werd het 6-0.

Oud gedienden zoals Vincent Defever, Christophe Cordier en Sandor Molnar bleven foutloos en wonnen al hun kampen. Er zit blijkbaar nog geen sleet op.

Kenneth Van Gansbeke, international en kersvers Belgisch kampioen, kweet zich voorbeeldig van zijn taak. Op zijn eigen bescheiden, sympathieke,... maar ook doeltreffende wijze zette hij zich in voor zijn team. Hoed af voor jou, je bent een voorbeeld voor de jeugd (by the way... Kenneth won al zijn wedstrijden).

Jorne Cambier en Aslanbek Kagermanov verdeelden netjes de -66 kampen en lieten daarbij geen steek vallen. Sterk duo dat elkaar iets gunt,...kortom vrienden!

Bij de zwaargewichten onze youngster El Hadj Khardib, pas 16 jaar, maar staat nu al vlot zijn mannetje in de +90kg. Belooft voor de komende kampioenschappen.

Voor de -60kg zochten we versterking en vonden we die in de sympathieke persoon van Quincy Haefkens, een talentvolle 16 jarige judoka hit Nederland. Hij stond stevig zijn mannetje tussen het soms wat oudere geweld, proficiat.

Ook nog een dikke pluim voor Jelle Cambier die de ploeg goed dirigeerde. (Overleggen met Jelle, Michiel en mezelf zijn steeds leerzame momenten waarbij ieder wat van de ander opsteekt

 

Copyright© Judo Koksijde 2010

Designed by: