Judo Koksijde

Tornooi te Hermée: Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Roeland   
maandag 16 mei 2016 10:46

Verslag:

 

Uitslagen Hermée:

Het tornooi was dit jaar heel sterk internationaal bezet, maar duurde daardoor ook heeeel lang.  Weinig kampen tegen Belgen, de meeste tegenstrevers kwamen uit Frankrijk, Israel en Engeland. Daarbij kwamen ook nog  kampen tegen judoka's uit Ivoorkust, India, Griekenland, Luxemburg....

De arbitrage was als naar gewoonte heel matig en ik druk me heel licht uit. Hoewel
het aan sommige tafels top was, zoals op mat 1, zo zie je maar dat het kan 'foutloos arbitreren'. Daarentegen waren matten 3 en 4 te mijden voor coachen met hartproblemen.
Vooral  Ray, Amiran, Yusbek en Apti werden slachtoffer van scheidsrechterlijke dwalingen. Ik hoop dat dwaasheid/onkunde aan de oorzaak lag, ik zou er niet willen aan denken dat ze zoiets moedwillig doen. Die mensen kosten Michiel en ikzelf heel wat onnodige negatieve stress.

Zelfs de tijdopnemers beginnen nu al reglementen uit te vinden en zich daarbij heel arrogant te gedragen. Uitspraken zoals 'moi je suis la loi,... Le grand patron... ' moeten aanhoren, dat voelt toch heel vreemd aan. Het heeft me een half uur moeite gekost om de 'verlicht despoot' van zijn voetstuk te halen en zo Aslambek zijn tornooi te redden. Onze nieuwe 'Roi-Soleil' ging Aslambek geen herkansingen geven, waar hij recht op had en had daartoe een eigen reglement opgesteld DU JAMAIS VU

Gelukkig waren er terug het aanstekelijk enthousiasme en de warme gastvrijheid van de organiserende club, merci d'être si bien accueilli !
Resultaten:
Ashab Arsamikov 1
Demi Desender 1
Radzjab Chadiev 1
Jorne Cambier 1
Sukru Taskin 1
Ray Marinx 2
Maarten Monteyne 2
Yusbek Kagermanov 2
Ziedullo Rakhimov 3
Aslambek Kagermanov 3
Bruce Desender 3
Kobe Persyn 3
Abuyazid Kagermanov 4
Isa Aliyev 5
Apti Shovlaev 5
Amiran Gizoyev 5
Emir en Adlan konden zich niet plaatsen (Adlan won wel knap drie kampen)
Bedankt aan alle deelnemers en proficiat.

 

 

 

NEXT TRAINING CAMP


International Training Camp
Internationale stage
Stage international


 


 

JANUARY 2019, 4-5-6

Sponsors

 

Jabo Webdesign

Counter.gd

Copyright© Judo Koksijde 2010

Designed by: