Judo Koksijde

verslag provinciale kampioenschappen Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Roeland   
maandag 11 oktober 2010 11:13
Resultaten provinciale kampioenschappen!!!!
Dames -52 kg, Lieselot Eeckeloo won met groot overwicht de provinciale titel, ze versloeg al haar concurentes met ippon. Alweer een provinciale titel voor Lieselot!!!
Heren -81 kg, hier waren vier Koksijdenaars aan de start en drie behaalden het podium, alleen Vanhoucke Jo diende af te haken. De titel werd behaald door Cambier Joep die Vincent Lefevere met ippon versloeg in de finale. Joep kampte alweer een zeer sterk tornooi en bewees dat zijn nationale titel bij de junioren geen toeval was. Hoewel Vincent de finale verloor tegen Joep, kon hij toch terugblikken op een goed tornooi, als vanouds leverde hij weer enkele bikkelharde kampen, zijn tegenstanders zullen het geweten hebben. Het feest was compleet met een derde plaats van Jelle Cambier, hij verloor wat ongelukkig van Lamssens Jochen, maar behaalde nadien met groot overwicht de derde plaats.
Heren -73kg, Jens Claeys en Myoshi Ollevier hadden blijkbaar iets te veel gegeten de laatste dagen, beiden wogen net iets te veel voor de -66kg en zo dienden ze in de -73 kg categorie te kampen. Voor Jens bleek dit te zwaar, Myoshi daarentegen kon nog een bronzen medaille behalen.
Heren -90kg, hier was Yuri Samoey onze vertegenwoordiger, hij liet zich in de halve finale verrassen door de latere winnaar, maar hij herpakte zich en behaalde een derde plaats.
Alle gemedailleerden mogen op 23 oktober deelnemen aan de Vlaamse kampioenschappen te Herentals.
Podium -81
 

NEXT TRAINING CAMP


International Training Camp
Internationale stage
Stage international


 


 

JANUARY 2019, 4-5-6

Sponsors

 

Jabo Webdesign

Counter.gd

Copyright© Judo Koksijde 2010

Designed by: